TV1 на живо

Къде да гледаме TV1 на живо?

Оценете статията: post

TV1 е ориентирана към зрителите, които се интересуват от а съвременната култура и изкуство, история и традиции, екологичната обстановка в света и в България. Можете да гледате Tv1 на живо, по всяко време, когато си пожелаете!

Предаванията са разнообразни и интересни, като част от тях включват:

Горещи теми и анализи с предаването „ДЕНЯТ с Веселин Дремджиев ви предлага калейдоскоп от най-интересните и актуални теми по света и България. Ако гледате предаването ще бъдете не само добре информирани, но и ще разберете причините, водещи до определени събития, които са предмет на изследване в предаването.

Друго предаване, което можете да гледате по tv1 онлайн е „Демокрацията. В него ще станете свидетели на горещи дебати по актуални теми. Водещият Марио Гаврилов ще ви поведе в света на политиката, здравеопазването, икономиката и други важни моменти от социалната сфера.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Мексико - Полша на живо?

Предаването на Тв1 „Въпросите“ се води от известни български журналисти като Светла Петрова, Генка Шикерова, Миролюба Бенатова, Емилия Милчева и Лили Маринкова.

Зрителите, които обичат да гледат предавания за култура и модерно изкуство, не бива да пропускат предаването „Анфас“. В него ще се срещнете с вече доказали се творци, които ще разкажат своето виждане за житейските въпроси и ситуации, за най-интересните моменти от своята биография.

В случай, че обичате да се „гмуркате“ отвъд видимото, може да гледате предаването „Пътят“, който метафорично ни отвежда извън материалния свят, за да ни покаже нови пътеки за придобиване на знания. „Пътят“ третира теми като радиестезия и фън шуй, историята на будистки храмове и тибетските монаси, лечение по нетрадиционни методи и други подобни неща.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме БНТ 2 на живо?

Разбира се, не пропускайте и „Шоуто на Боби Ваклинов“!

За меломаните ТВ1 предлага музикалното предаване VIVA LA MUSICA, специално ориентирано към всички, които обичат музика от различни жанрове и стилове. В предаването можете да се насладите както на произведения от предкласическия и класическия период, така и на оперни шедьоври и популярна поп музика.

Още информация за TV1 на живо може да намерите в официалния им сайт: https://tv1.bg/

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *