Disney Channel на живо

Къде да гледаме Disney Channel на живо?

Оценете статията: post

Дисни Ченъл е собственост на популярната компания The Walt Disney Company. В Съединените американски щати каналът стартира още в далечната 1983 година. Бързо се превръща във водеща телевизия за детски предавания в световен мащаб. В България телевизията стартира на 19 септември 2009 година.

Вече можете да гледате Disney channel на живо!

Защо гледането на детски анимации е полезно за децата?

На първо място, детските анимационни филми развивайте емоционална интелигентност.

Тъй като детето изживява емоционално ситуациите, в които се намират героите, то се учи да намира решения, формира емпатия.

Детските анимационни филми помагат на детето да опознае себе си и да се уми да създава приятелски връзки

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да слушаме Радио Нова онлайн?

Познаването и разбирането на себе си е най-трудното нещо в живота. Разбирането и приемането на собствената индивидуалност помага не само да живеем щастливо, но и да можем да приемем характеристиките на другите хора.

Детските анимации стимулират любопитството и провокират децата да се запознават от малки с модерните технологии.

Логическото мислене винаги е от полза за всеки, а желанието да научават нови неща, да изследват света чрез модерни технологии спасява детето от скуката.

Благодарение на детските анимации детето се учи да разказва истории, тоест те са идеален начин за стимулиране на въображението.

Също така, фантастичните истории развиват въображението – след тях толкова лесно да се измислят собствени светове! След като изгледате анимационния филм, помолете детето си да преразкаже историята, да задава въпроси или заедно да включите дори и нов герой в историята.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да слушаме радио Ултра онлайн?

Анимациите радват цялото семейство.

Какво по-хубаво от това да гледаме мил и забавен анимационен филм заедно – цялото любящо семейство?

Има анимационни филми, които са просто приятни и радостни за гледане от всички у дома. От тях има само ползи – те облекчават стреса, обединяват поколенията, зареждат с енергия и добро настроение още с първия кадър. Така че, не пропускайте да гледате Disney channel оналйн и се наслаждавайте!

Disney Channel може да гледате тук: https://tv.disney.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *