BTV Plus на живо

Къде да гледаме BTV Plus на живо?

Оценете статията: post

Би Ти Ви е известна като първата ни частна телевизия в национален мащаб, която стартира през 2000-та година, в Деня на детето – 1 юни. Нейни основатели са News Corporation, популярни в световен мащаб с дейността си, свързана с филмово разпространение и печат.

Като част от Би Ти Ви, btv plus онлайн излъчва новинарски емисии, публицистични предавания, сериали, както и БТВ на живо.

Днес не е никакъв проблем да гледате Btv plus на живо, без ограничения във времето и пространството.

Веднага след създаването си Btv бързо набира скорост и само след три месеца тя се превръща в пълноценна национална телевизия с редовна програма, плюс емисия новини. bTV Новините моментално превземат вниманието на зрителите и до ден днешен това една от най-гледаните емисии.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Формула 1 на живо днес?

Неслучайно телевизията заема над 40% дял от телевизионната аудитория на България, според статистиките.

Тя предлага 24-часова програма, включващи новини, спорт, прогноза за времето, публицистични предавания, ток шоута, детски програми, развлекателни и още много други.

Би Ти Ви е оборудвана с дигитална техника и използва DVC PRO. за качествена продукция. Нейната програмна схема е гъвкава, креативна и винаги съобразена с интересите на своите зрители.

От 2010 година bTV (българския бизнес на компанията за ефирна телевизия) е купен от Сентрал Юропиън Медиа Ентърпрайзис (CME). Това е една от най-големите групи за радио и телевизия в Централна и Източна Европа, чието управление е съсредоточено в Чехия, Прага. Десет години по-късно, bTV става собственост на чешката група PPF.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме 7/8 тв на живо?

Многобройните и разнообразни предавания карат зрителя да се завръща отново и отново пред телевизионния екран. Като част от БиТиВи, btv plus не изостава от общата тенденция. Ако искате да се забавлявате, да се информирате, да научавате последните новости от света и България, тогава btv plus онлайн е точно това, от което се нуждаете. Няма значение дали сте на път или удобно изтегнати на дивана у дома – телевизията е достъпна по всяко едно време и на всяко едно място.

BTV Plus на живо може да гледате тук: https://btvplus.bg/live/, а програмата може да видите тук: https://btvplus.bg/programata/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *