7/8 тв на живо

Къде да гледаме 7/8 тв на живо?

Оценете статията: post

7/8 тв е собственост на Слави Трифонов и Статис АД, а излъчването й започва на ноември 2019 г. По нея можете да се насладите на актуални забавни, информационни и музикални предавания. Тя е една от най-гледаните авторски и форматни предавания в България. Гледайте 7/8 тв на живо, напълно безплатно!

Безспорно най-голям зрителски интерес събира „Вечерното шоу на Слави Трифонов“, но телевизията има и други, не по-малко гледаеми предавания. „Шоуто на сценаристите“ е едно от любимите на много зрители, защото в него се преплитат забавното и сериозното, комичното и трагичното. Гостите, които присъстват в ефир винаги са много интересни личности, общуването с които обогатява зрителя с нова и интересна информация.

Друго популярно предаване е Крум Савов Live, което също може да се похвали с висока гледаемост.

„Вечерта на Северозапада“ пък е музикално-забавно предаване, което забавлява зрителите с много хумор.

Публицистичното предаване „Студио Хъ“ от своя страна информира и коментира последните политически, икономически и социални събития, наболелите въпроси в българското общество.

Няма как да подминем и „Вечерта на Иван Кулеков“, предаването, което ни среща с различните човешки съдби.

Кулинарите пък имат възможност да открият нови рецепти за страхотни ястия с „Да готвим с Ради“ и да научат някои тънкости около тяхното приготвяне.

С 7/8 тв онлайн можете да се забавлявате, дори и когато не сте у дома, удобно изтегнати на дивана.

Телевизията е изключително интересна, предоставя възможност за много смях и положителни емоции. Предаванията са издържани професионално и всяко едно от тях грабва зрителя със своя неустоим чар. Разбира се, за големия интерес към телевизията определено допринася и огромната популярност както на шоумена Слави Трифонов, така и на целия негов творчески екип. Те са познати на зрителите още от времето, когато „Шоуто на Слави“ се излъчваше по БиТиВи и всяка вечер събираше пред малкия екран милиони фенове.

Телевизия 7/8 тв на живо може да гледате в официални сайт: https://sedemosmi.tv/live/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *