Къде да гледаме Съни Бийч Сезон 3 Епизод 2?

Оценете статията: post

По-забавен и още по-смешен обещава да е хитовият сериал на bTV „Съни бийч“, чиито снимки вече започнаха. За да повдигне завесата около развоя на историята, екип на „Преди обед“ посети снимачната площадка и се срещна с част от актьорите, които ще радват зрителите в третия сезон на сериала.

Новото попълнение в редиците на екипа е талантливата режисьорка Яна Титова, която издаде: „Това е супер забавно нещо за снимане. Актьорите са абсолютно невероятни! Толкова добре владеят персонажите си!“.

Голяма част от любимите млади и талантливи актьори от сериала, застанаха пред камерата на „Преди обед“, за да споделят какво да очакват зрителите от техните герои в новите серии. Любимецът на женската аудитория Иво Аръков с типичната за него широка усмивка обяви, че: „Той (Младен) е перфектен. Не се променя. Той си е той“. В какви ли забавни ситуации ще се озове щурият спасител с афинитет към жените, ще стане ясно в трети сезон.

„При Жоро хубавото е, че нищо не се знае“, контрастира веднага актьорът Даниел Пеев. Зрителите вече са наясно с многопластовата личност на пиколото, разкрита в сериала „Животът на Жоро“ – spin-off на „Съни бийч“, който бе излъчен в онлайн платфорамата VOYO през пролетта, но е любопитно как ще се разгърне образът на Жорката в новия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *