радио Фреш онлайн

Къде да слушаме радио Фреш онлайн?

Оценете статията: post

Не пропускайте да слушате Радио фреш онлайн! Тук ще се насладите на най-модерните хитове, най-горещите клюки и интервюта от шоубизнеса, предложени в една 24-часова програма.

Сутрешното шоу „Блондиките”, което се излъчва всяка делнична сутрин, е едно от най-обичаните. То е провокативно, притежава неповторим чар и със сигурност ще ви зареди с много добро настроение.

Друго предаване, което събира много фунове е „Шоуто на Тео“, както и „Power Request“ с Надя. Естествено, няма как да пропуснем да споменем и класацията „Fresh! Top 30“ с Цвети, с която можете да се забавлявате в събота на обяд.

Радио Фреш е и носител на наградата „Златен чадър“ на международния медиен фестивал „MediaMixx“ през 2012 г. в Албена.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Диема Фемили на живо?

Много  хора следят с интерес живота на звездите. За някои това е начин да си починат и да се забавляват, а за други следенето на последните събития от живота на любимата певица или актриса се превръща в необходимост.

Най-често просто защото искат да избягат от ежедневните грижи. След ден, изпълнен със служебни задължения и домакински такива, им е приятно просто да чуят нещо неангажиращо и да не мислят за сериозни неща.

Други пък се нуждаят от постоянен поток от нова информация за любимите си звезди. Те специално чакат да чуят нещо ново за различни знаменитости, за да са наясно как живеят техните идоли.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме 7/8 тв на живо?

Всичко това ви предлага Радио фреш онлайн! Забавлявайте се, забравете за монотонния ритъм на живота и се насладете на изживяването да бъдеш завладян от ритъма! С Радио Фреш ще сте винаги информирани за всичко, което ви интересува. Хитовете, които обичате, всичко ново и любопитно около любимите ви изпълнители са на едно място и ви очакват. Независимо къде се намирате, независимо с кого сте и какво е вашето настроение в момента! След като се влеете в потока на забавната информация със сигурност ще започнете да гледате по-ведро на живота.

Радио Фреш онлайн може да слушате тук: http://radiofresh.bg/freshplayernew/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *