Радио сити онлайн

Къде да слушаме Радио сити онлайн?

Оценете статията: post

Радио сити стартира през далечната 2001 година. Неговата програма е ориентирана към младите хора, които са настроени за купон! По него се излъчва само най-новото от света на музиката, като се залага предимно на модните стилове като R&B, поп, хаус и други.

Подарете си невероятни преживявания с Радио сити онлайн!

Вероятно сте чували и за телевизия Сити? Това е една от причините радиото с идентично име да е толкова известно и да печели все повече и повече фенове.

Разбира се, музиката не е единственото, което можете на намерите в програмата на Радио Сити. То предлага също така и игри и разбира се, новини. Една от чудесните практики е да се раздават безплатни билети за концерти у нас и в чужбина.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Disney Channel на живо?

Актуалната класация с най-хитовите парчета в момента пък можете да откриете на сайта на радиото. Още предавания, които ще ви завладеят и които се излъчват всеки ден са City wake up, City Powerplay, Vip Track, City Top Hits и други.

Ако решите да започнете деня си с Радио Сити, няма да сгрешите. Ще бъдете въодушевени от зареждащите парчета и всичко ще ви тръгне по вода! Можете да разчитате на най-доброто от всичко – както български, така и чуждестранни песни.

City Top 10 пък е съботно-неделна класация, с начален час 14:00 в събота и в 16:00 в неделя. С нея ще следите най-излъчваните 10 парчета в ефира на радиото през седмицата.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледам BTV Action online?

Предаването City 3 in 1, от своя страна, ви припомня по 3 незабравими хита на популярен изпълнител!

Слушайте Радио сити онлайн напълно безплатно и бъдете в крак с всичко най-ново в света на музиката и не само. Програмата ще ви допадне много, особено ако сте млади, жизнени и очаквате да получите най-доброто, което един радио ефир може да ви предложи!

И не забравяйте, че музиката е най-доброто лекарство за душата.

Радио сити онлайн може да слушате тук: https://www.city.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *