Радио Нова онлайн

Къде да слушаме Радио Нова онлайн?

Оценете статията: post

Гледайте Радио Нова онлайн! Радиото стартира през 2004 година и предлага изключително добра селекция от музика и разнообразни радио предавания. В зората на своето създаване Радио Нова излъчва предимно хитове в стил house, nu disco, chillout и lounge, но с течение на времето към палитрата са добавени и други подстилове, като например progressive и tech house.

В момента Радио Нова може да се похвали с над 30 специализирани предавания на популярни в света диджеи и брандове като Roger Sanchez, Nicole Moudaber, Defected Records, Chus & Ceballos, Fedde Le Grand, Mark Knight, Hardwell, deadmau5, Claptone, Solardo, Erick Morillo, David Penn, Anjunadeep, Hedkandi и много други.

С програмата на радиото слушателите имат възможността да се впуснат и в незабравимо музикално пътешествие с хитовете на топ изпълнители от световната техно сцена.

Радио Нова не е просто източник на музика за всеки вкус, всяка ситуация и всяко настроение. Това е интернет ресурс, който доказва с примери, че радиото все още е огромна част от музикалната култура във всички посоки!

Слушайте радио онлайн, наслаждавайте се, пейте заедно с любимите си изпълнители и бъдете в крак с последните новини!

Учените казват, че липсата на визуални образи в радиото се компенсира чрез представяне на информация от перспектива, в която визуалните образи се формират лесно. Слушателят ясно успява да възпроизведе в ума си това, което иска да предаде чрез аудио съдържание. Когато слушат информация, слушателите развиват фантазии. Този формат на представянето му допринася за развитието на креативността, както и на пространственото и образно мислене. Ето защо радиото е толкова популярно сред шофьорите. Често се включва и на работа или у дома, за да създаде приятен фон.

Друга важна характеристика на радиото е способността му да прониква в съзнанието на слушателите дори през онези периоди, когато те не проявяват интерес към това, за което се говори. Въпреки това те все пак го научават на подсъзнателно ниво.

Радио Нова онлайн може да слушате тук: https://www.radionova.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *