радио Леле мале онлайн

Къде да слушаме радио Леле мале онлайн?

Оценете статията: post

Слушайте когато и където си пожелаете Радио леле мале онлайн! То стартира през 2010 година, излъчва от град Варна и програмното време е посветено предимно на Поп-фолк, Балканска музика, Народна музика, Ретро, Денс.

Радио леле мале ви предлага денонощна, 24-часова програма, в която всеки може да открие нещо интересно и забавно. Или да отправи музикален поздрав към свой близък! Неслучайно феновете на Радио леле мале са предимно млади хора, които обичат да купонясват.

Музиката е език на звуците, който е неделим от природата. Тя оказва огромно влияние върху човешката психика и върху тялото като цяло. Различните стилове музика могат да имат различен ефект върху физическото и емоционалното ни здраве. Въздействието на музиката се определя преди всичко от психо-емоционално състояние на човека в даден момент. Ако музиката е в хармония с това състояние, тогава според учените тя има много силен положителен ефект.

Народната музика е не само вдъхновяваща, но и лечебна. Етническата музика дава възможност за успокоение и релакс. Връщайки човек към историческите му корени, тя помага за отваряне на енергийни центрове и нормализиране на потока на живота. Народната музика почиства пространството от негативизъм, насища човешкото биополе с енергия. Нека ви дадем малък съвет. За да разберете какъв ефект има музиката върху вас, опитайте се да се вслушате в себе си, докато слушате различни стилове музика, за да разберете какви чувства и емоции предизвиква тя у вас.

Винаги можете да се насладите на разнообразни стилове музика по Радио леле мале онлайн!

Няма значение къде се намирате, какво правите или с кого сте. Хубавата музика е винаги най-добрия спътник на човек в неговото напрегнато ежедневие. За да се развеселите, за да се отпуснете и релаксирате, за да се почувствате по-добре и по-здрави, не спирайте да слушате музиката, която ви харесва! Тя действа като балсам за душата. Най-доброто лекарство срещу лошо настроение!

Радио Леле мале онлайн може да слушате тук: https://bg-radio.org/lele-male/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *