радио Енерджи онлайн

Къде да слушаме радио Енерджи онлайн?

Оценете статията: post

Обичате ли да слушате Радио Енерджи онлайн? То е изключително популярно, част от NRJ Group, обединяваща екип от близо 2000 души по цял свят. Основната аудитория са млади и енергични слушатели. Музикалният компонент на предаването включва популярни песни от световни класации и нови парчета на известни изпълнители.

Ежегодно радио Енерджи изпраща и двама свои слушатели на едно от най-грандиозните събития от света на музиката – музикални награди NRJ в Кан.

Ако искате да сте заредени винаги с енергия, да слушате страхотни музикални парчета и новини, Радио Енерджи онлайн е вашият най-правилен избор. Действа чудесно за подобряване на настроението!

Музиката заема важно място в сърцата ни и много хора не могат да си представят живота без нея. Тя е в състояние да ни развесели в трудни моменти и да ни напомни за щастливи моменти. Някои хора виждат собствената си лична история в текстовете, които веднага отекват в душата им.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Народно събрание на живо?

Усещанията, които изпитваме, когато слушаме музика, са различни едно от друго. Проучвания, проведени от звукозаписни компании, доказват, че музиката въздейства на слушателя по един и същи начин от физическа гледна точка: поради тази причина тълпите от хора на фестивалите реагират на една и съща песен по един и същи начин.

Музикалната програма на Радио Енерджи включва хитове на 90-те години и хитовете от последните години. С предаването ENERGY @ WORK ще се настроите лесно за работа, създавайки подходящата атмосфера, за да сте най-продуктивни. Ще бъдете и в крак с българските и световни новини.

Радио Energy насърчава здравословния начин на живот сред младите хора. Неговите най-активни слушатели са на възраст между 18 и 49 години, според последните статистики.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме Diema Sport 3 online?

От 2009 година насам сред феновете на Радио Енерджи е много популярна забавната игра „Изчезвам след 60 секунди”. С нея имате възможност да спечелите чисто нов автомобил!

Друга много успешна игра, която събра овациите на слушателите, е „Радио ENERGY удвоява заплатата ти”. Късметлиите имаха шанс да получат добри парични суми, спечелени набързо в играта.

Радио Енерджи онлайн може да слушате тук: https://www.radioenergy.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *