Как да носим стилно мъжки тениски с яка?

Оценете статията: post
Мъжката тениска с яка е класически модел за спортисти и делови мъже. Тя съчетава удобството на ежедневната тениска и го допълва с щипка елегантност. Това я прави много ценна във всеки мъжки гардероб. Нека да разгледаме няколко начина, по които да носите мъжка тениска с яка тип поло стилно по различни поводи.

Мъжката тениска с яка е класически модел за спортисти и делови мъже. Тя съчетава удобството на ежедневната тениска и го допълва с щипка елегантност. Това я прави много ценна във всеки мъжки гардероб. Нека да разгледаме няколко начина, по които да носите мъжка тениска с яка тип поло стилно по различни поводи.

С какво се съчетават мъжките тениски с яка?

През лятото памучните мъжки тениски с яка са алтернатива на тънките ризи с къс ръкав. С тях можете да носите дънки и шорти с дължина до коляното. Поради елегантния си характер, този тип тениски си отиват с делови панталони. За всеки случай и за да не нарушите наложения дрескод в офиса, изберете модел, който е изработен от качествена материя. Получената комбинация категорично ще се превърне в любима за горещите дни. Другата добра новина е, че този тип тениски са лесни за поддръжка и по тях не се образуват лесно гънки, както е с дрехите от лен.

След като разполагате с долнище, нека изясним как точно е препоръчително да се носи мъжка тениска с яка. Можете да я подпъхнете в панталона. Това е класическо решение, когато сте с костюм. В случай че идеята не ви допада, постарайте се да купите достатъчно къса тениска, за да не се налага да я подпъхвате под колана. Когато създавате комбинация за неофициални поводи, можете свободно да носите тениската над шортите, дънките или панталона. В никакъв случай не я съчетавайте с вратовръзка или пък потник. Ако се налага да сложите дреха над нея, предпочетете сако в спортен стил пред блейзър. Колкото до яката – дръжте я винаги спусната надолу. Можете да я вдигнете, когато планирате да изглеждате ефектно на парти.

Какъв цвят и кройка да бъде тениската с яка?

Изборът на цвят и кройка е важен, ако искате да създаде визия със специфично излъчване. Когато обмисляте покупката на нови мъжки тениски с яка, обърнете внимание на логата, принтовете и цветовете. За стилен тоалет за офиса се откажете от големите лога и ярките принтове. Избягвайте и нестандартни цветове. Изброените са подходящи за неформална среда, която не изисква да бъдете изрично елегантни. Категорично добър избор за деловата среда са едноцветните мъжки тениски с яка. Те са за предпочитане и поради факта, че лесно можете да ги съчетаете с останалите елементи от облеклото, включително аксесоарите и обувките.

Колкото до кройката, съобразете я с вашето телосложение. За да стои стилно, тениската с яка не бива да бъде нито твърде широка, нито твърде дълга или тясна. Три са стандартните кройки за мъже. Свободно стоящата е с дължина до средата на ципа на панталона и е с по-широк ръкав с дължина до лакътя. Мъжката тениска с яка със стандартна кройка отпред приляга по тялото, а по-гърба е по-свободна. На пазара ще откриете и модели за мъже, които са вталени. Те често са с ръкави до средата на бицепса. Предпочитани са от атлетичните мъже.

Как да изберем точния размер на тениската с яка?

Правилно подбраният размер на тениската с яка е ключов фактор, за да изглеждате добре с нея. Зоната около врата в никакъв случай не бива да ви е тясна или да ви създава какъвто и да е дискомфорт. Точната по размер тениска не сковава движенията на ръцете и е с дължина, която достига до долната линия на кръста. Когато е подпъхната в колана на панталона, тя не трябва да образува гънки около талията. За да изглеждате представително с мъжка тениска с яка, обърнете внимание на материята. За горещите дни препоръчителни ни са памучните модели. Те са еластични и осигуряват добро проветряване на кожата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *