BTV Cinema online

Къде да гледам BTV Cinema online?

Оценете статията: post

Киното  е изкуство и по това каква форма на творчество харесва човек, може да се съди за неговия характер, темперамент и психологически състав.

Филм комедия

Погрешно е да мислите, че този жанр се харесва предимно на несериозната категория зрители. Първо, това са щедри хора и второ, те са искрени и хармонични. Избират активна житейска позиция и са доста позитивни. Често това са хората, за които казват, че са „душата на компанията“.

Трагикомедия

Трагикомедиите често говорят за меланхоличните наклонности на феновете на подобни филми. Имайки добра перспектива и достатъчно познания, те не винаги намират правилните решения на най-простите задачи. Много лесно раними и емоционални личности.

Драма

Драмата често привлича внимателни, съпричастни и отворени за комуникация. Амбицията и нежеланието да се подчиняват изобщо не им пречат да изграждат приятелски и любовни отношения, а енергичността им говори за ефективност и издръжливост.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледаме българска телевизия онлайн безплатно?

Мелодрама

Мелодрамата харесва емоционалните романтици и творчески личности. Те са общителни и задължителни, всичко, което започнат, го правят добре и го довеждат докрай.

Исторически филми

Приказка, притча. Такъв филм веднага издава интроверт, чийто деликатен склад на психиката постоянно се нуждае от подкрепата и одобрението на другите. Това са концентрирани, понякога затворени хора, които често „крият“ истинското си лице. Много са привързани към близките си и не са склонни към изневяра.

Приключенски филми

Импулсивността и добрата интуиция са основните козове на любителите на приключенските филми. Често това са целенасочени и напористи характери, действащи на принципа: виждам целта, не виждам препятствия.

Детективски филми

Те се ценят от киномани с много високо ниво на самочувствие и това самочувствие е абсолютно оправдано. Доброто въображение и цяла палитра от всякакви знания издават интелектуалец от висок стандарт.

ВИЖ ОЩЕ:  Къде да гледам BTV Action online?

Трилъри

Трилърът се гледа от спокойни, благоразумни хора, стремящи се към свобода на тялото и душата. Всичко в живота им е по план. Те не търпят натиск и вземат решения, след като внимателно претеглят всичко. Обичат да говорят за смисъла на живота.

Екшъни

Тези филми са обичани от енергични, активни хора, които лесно и свободно общуват с другите. Самите те не са против да тичат, да викат, да стрелят. Те винаги имат някаква недоизказаност и мистерия. Момичетата, които обичат екшън филми, са елегантни и имат добър вкус.

Всички тези жанрове филми можете да гледате по BTV Cinema online!

БТВ Синема може да гледате online тук: https://btvplus.bg/live/ или ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *