Световно първенство по футбол 2022 на живо

Къде да гледаме Световно първенство по футбол 2022 на живо?

Оценете статията: post

Можете да гледате световно първенство по футбол 2022 на живо по БНТ 1 и БНТ 3, NOVA и DIEMA, както и в мобилното приложение BNT News. Запалените привърженици на най-популярния спорт могат също така да се насладят на Световно първенство по футбол Катар 2022 и чрез каналите от премиум пакета DIEMA XTRA в HD, онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA.

22-ото издание на финалите за световната купа събира огромен интерес. Ще бъдат играни 64 срещи, като половината от тях ще излъчва Българската национална телевизия, а другата половина – Нова Броудкастинг Груп.

Откриването е на 20 ноември 2022 от 18.00 ч. с дебюта на домакините срещу Еквадор и всеки фен може да го наблюдава на живо в ефира на БНТ 1 и DIEMA.

За пълното отразяване на голямото събитие от света на футбола ще бъдат организирани специални студиа с гости и включвания на репортери от мястото на събитието.

Световно първенство по футбол Катар 2022 – най-интересните срещи ще бъдат предавани и по двете телевизии едновременно

Един от най-любопитните мачове ще е този между отборите на Испания и Германия, който ще се играе на 27 ноември и ще се предава на живо както по БНТ 1, така и по NOVA. Отново по двете телевизии ще можете да наблюдавате дербито за бронзовите медали и разбира се, големия финал, който ще се състои на 18 декември.

ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 ще се запомни с това, че за първи път домакин ще бъде страна от Арабския свят. Именно поради тази причина и то е предвидено за края на годината, съобразно климатичните условия. Уникалният и построен специално за събитието стадион е построен близо до столицата и поставя началото на строеж на нов град – Лусаил.

Друг важен момент от тазгодишното световно първенство по футбол е, че то за последен път ще се проведе с участието на 32 отбора.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *