Как се слага презерватив

Как се слага презерватив?

Оценете статията: post

Как се слага презерватив – тук ще намерите най-важното, което трябва да знаете.

Използването на контрацепция по време на интимност е много важно условие, защото то гарантира здравето на двамата партньори. За да може презервативът да изпълнява функциите си правилно, трябва обаче да бъде поставен по правилния начин. Така мъжът ще предпази себе си и партньорката си от неприятни последици.

Ако сте без опит в използването на такива продукти, добре е първо да се упражните.   Придобитите умения ще ви позволят да се чувствате естествено в решаващия момент. Също така, важно е да имате запас от презервативи наблизо, така че, при нужда, да може лесно да замените настоящия с нов.

Интимността е свързана с отпускане и съсредоточаване върху приятни усещания. Моментът на поставяне на пениса в латексов аксесоар може да развали сексуалното настроение, ако мъжът не извърши правилно необходимите действия. Ето как да избегнете някои основни грешки.

Качество на продукта

Преди да извадите презерватива от опаковката му, проверете срока на годност. Презервативите с изтекъл срок на годност могат да се скъсат по време на активно триене или по време на поставянето им. Също така, смазката изсъхва, което може да причини наранявания на гениталиите, както и да намали защитните характеристики на продукта.

Уверете се, че опаковката и самият продукт не са повредени по никакъв начин. Ако има разкъсвания и деформации, презервативът трябва да се изхвърли. Острата неприятна миризма също трябва да ви предупреди, че продуктът е негоден. Не се изкушавайте да използвате презерватив с изтекъл срок на годност, за да спестите пари. Ще ви излезе по-скъпо.

Наличието на въздушен мехур

Добър начин да проверите дали даден продукт отговаря на стандартите за качество е да усетите въздушния мехур. Наличието му гарантира целостта на „гумения приятел“, съответно означава, че е подходящ за използване. Просто стиснете опаковката с палец и показалец. Ако усетите подвижен балон от въздух, значи продуктът е с високо качество. В противен случай презервативът е за боклука. Пренебрегвайки липсата на въздушен мехур, мъж излага на риск партньорката си – тя може или да забременее или да получи инфекция.

Отваряне на опаковката

Трябва да се внимава, когато се изважда презерватива от  опаковката. Неправилните действия ще увредят продукта и използването му ще бъде безполезно. Не се поддавайте на страстни импулси, разкъсвайки опаковката със зъби. Не използвайте и нокти, ножици или нож.

Използването на остри предмети е опасно. Трябва внимателно да разкъсате торбата с пръсти по ъгъла.

Правилна позиция

След като опаковката е отворена, трябва да се уверите, че презервативът е в правилната позиция. Това е необходимо за правилното поставяне на продукта върху пениса. Нахлузете го внимателно и лекичко го развийте по цялата дължина, така че да покрие цялата повърхност на члена.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *