Как се слага очна линия

Как се слага очна линия?

Оценете статията: post

Изберете своята течна очна линия. Ако сте взели решение да използвате течна очна линия, сега трябва да изберете кой стил на нанасяне е най-подходящ за вас.

1.Подгответе клепачите си. Нанасянето на очна линия е междинната стъпка, която се прави след нанасянето на сенките, но преди нанасянето на вашата спирала. Нанесете основа върху клепача, за да помогнете на сенките и/или линията да останат фиксирани върху клепача ви през целия ден.

  1. Поддържайте правилната позиция. Най-големият проблем при нанасянето на течна очна линия е липсата на стабилна ръка, което води до вълнообразна линия и неравномерно нанасяне. За да разрешите този проблем, подпрете лакътя си на маса и ръката си на бузата, докато го прилагате.
ВИЖ ОЩЕ:  Как се вари жито?

3.Начертайте ред от точки или ленти. Когато нанасяте течна очна линия, избягвайте да я нанасяте с едно движение. Това ще увеличи шансовете линията да се окаже вълнообразна и с накъсана опашка. Вместо това започнете с рисуване на малки точки или ленти директно върху горната линия на миглите, като запазите еднакво разстояние между тях.

4.Свържете точките. Използвайте кратки, бавни движения, за да съедините точките или лентите, които сте създали по линията на миглите. Като следвате този метод, ще можете да създадете еднаква линия на двете очи, която ще избегне неравности или вълнички.

  1. Изгладете линията. Ако забележите, че горната част на вашата линия показва празнини между точките, хванете ръката си и нарисувайте тънка линия през нея, за да я изгладите. Също така направете това в долната част на линията, за да запълните празнините между очната линия и линията на миглите.
ВИЖ ОЩЕ:  Как се варят спагети?

6.Направете опашката. Независимо от типа очна линия, която използвате, трябва да направите малък ъгъл на външната част на клепача, за да създадете илюзията за продължение на линията на вашите мигли. Използвайте очната си линия, за да начертаете малка линия, която се простира нагоре от линията на горните ви мигли, но в същото време под извит ъгъл спрямо линията на долните мигли. Начертайте малък триъгълник в края на линията, свързвайки го с горната линия на миглите и запълнете оставащото пространство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *