Как се скрива номер

Как се скрива номер?

Оценете статията: post

Обаждането със скрит номер е много лесно, тъй като всички мобилни телефони имат функцията , независимо от тяхната операционна система. Обясняваме как да го направите на iPhone, на мобилен телефон с Android и накрая как можете да го направите с код, когато правите телефонно обаждане и че това е най-универсалният начин да извършвате разговори, като скриете номера си.

На iPhone с iOS

На iPhone извършването на обаждания, докато скривате телефонния си номер, е толкова лесно, колкото да изключите опция в настройките за телефонни обаждания Показване на Caller 1.ID .  Отворете приложението за настройки.

2.Превъртете надолу и намерете секцията „Телефон“.

3.Вътре има опция, наречена „Покажи ID на обаждащия се“.

ВИЖ ОЩЕ:  Как се прави скрийншот на лаптоп?

4.Влезте и махнете отметката от квадратчето.

Ако искате да обърнете процеса , просто проследете стъпките си и поставете отметка в квадратчето отново под опцията „Показване на ID на обаждащия се“. Докато тази опция е активна, вашият номер няма да се показва, когато се обаждате .

 На мобилен телефон с Android

Опцията за обаждане на скрит номер в Android може леко да варира от едно устройство на друго в зависимост от слоя за персонализиране, който използвате, но винаги е на едно и също място: приложението за телефон. Като цяло стъпките, които трябва да следвате, са следните:

1.Отворете приложението за телефон, от което извършвате разговори.

2.Натиснете бутона за опции, който обикновено е икона с три точки, или покажете страничния панел в случай на използване на телефонното приложение на Google.

ВИЖ ОЩЕ:  Как се излекувах от подагра?

3.Изберете „Настройки“.

4.Отидете на „Още настройки“ или „Допълнителни настройки“, в зависимост от устройството.

5.Ще се появи опция, наречена „Покажи моя номер на обаждащия се“. Кликнете върху нея.

6.Изберете „Скриване на номера“.

Отсега нататък, когато се обадите, вашият номер ще се показва като „скрит номер“ и получателят няма да може да види мобилния ви телефон. За да обърнете процеса, просто следвайте пътя по-горе и изберете „Покажи номер“.

Ако искаме само да скрием номера си за конкретно обаждане, всичко, което трябва да направим, е да добавим префикса # 31 # на номера, на който искаме да се обадим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *