Как се прави смучка

Как се прави смучка?

Оценете статията: post

Имате си ново гадже и искате да го изненадате. А знаете ли как се прави смучка, която да напомня на вашата нова половинка за вас, през целият ден? Ще споделим с вас, няколко трика, с които да подлудите вашият нов партньор. И все пак преди да предприемете действия, е добре първо да се консултирате с него/нея, дали е добра идея да направите смучка. Ако отговорът е положителен, попитайте на кое място желае да я направите. В случай на отказ, не се сърдете на партньора си, най-вероятно има логично обяснение. Смучката е символ на страст и притежание.

Как се правят смучки?

ВИЖ ОЩЕ:  Как се прави самолет от хартия?

Смучките се правят най-лесно на местата с тънка кожа – шията, ключицата, вътрешната част на ръцете и краката. Когато правите смучка, не използвате зъбите си. Разтворете устата си, под формата „О“ и след което ги притиснете към зоната, определена за смучка, така че да се получи вакуум.

Не набръчквайте устата си, през цялото време, тя трябва да изглежда непринудена и секси.  Започнете да засмуквате кожата, това действие трябва да се извърши доста силно, за да може малките подкожни съдове да се спукат леко, но в същото време да не причинява болка на партньора ви. За да оставите следа върху кожата, смучете около половин минута, вземете предвид нюанса, който искате да се получи. Според проучванията, най-добрата техника за смучка е, като редувате смученето с целувки, по-този начин, оставянето на следата може да се превърне в незабравимо преживяване и за двата.

ВИЖ ОЩЕ:  Как се играе шах?

След като приключите, не очаквайте синината, да се появи веднага. Обикновено нюансите започват да се забелязват 5 – 10 минути, след като кожата се е успокоила. Крайният резултат ще си проличи най-добре, на следващия ден.  Ако вашият партньор/ка желае смучката да е силно забележима, изчакайте около десетина минути, и повторете действието си отново. По-този начин, ще направите синината много по-видима и тя ще се задържи за много по-дълго време.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *