Как се опакова подарък

Как се опакова подарък?

Оценете статията: post

Театърът започва със закачка, а подаръкът – с опаковка! Дори един обикновен сувенир, „скрит“ в изработена с любов и внимание опаковка, ще впечатли и зарадва получателя на подаръка. Атрактивното опаковане на подарък е първото нещо, на което всеки обръща внимание, независимо от възрастта и пола. С негова помощ създаването на особено тържествена атмосфера няма да бъде трудно. И дори скромен подарък ще се помни дълго време.

Като опаковате подарък сами, когато вече знаете какво да подарите на любимото момиче, рожден ден или  за друг празник като например на 8 март, подаряващия проявява въображение и наистина  изненадва своя любим човек. Има много начини да опаковате подарък. С нашите инструкции стъпка по стъпка овладяването на всеки от тях е лесно.

Какво ви е необходимо, за да опаковате перфектния подарък:

  • Амбалажна хартия;
  • ножици;
  • обикновена лента;
ВИЖ ОЩЕ:  Как се рисува пеперуда?

Как да опаковате подарък

Разгънете хартията и поставете подарък върху нея. От тясната страна измерете толкова хартия, че да покрива кутията, в която е поставен подаръка с три четвърти.

  • Измерете хартията

Измерете същото количество хартия от противоположната страна и отрежете излишното.

  • изрежете хартията

Поставете подаръка с широката страна върху тесния ръб на хартията.

  • Обърнете го настрани.

След това го сложете и го поставете отново. Повторете. Измерете около 5 см от подаръка и изрежете хартията по тази линия.

Обърнете подаръка на страната, от която искате да се отвори. Прикрепете тесния ръб на хартията към средата на горния ръб и го фиксирайте с обикновена лента. Хартията трябва да пасва плътно в кутията. Залепете ръба на хартията. Залепете парче двустранна лента към противоположния ръб на хартията. Залепете този ръб към далечния ръб на горната равнина на подаръка. Ако всичко е измерено правилно, хартията ще пасне плътно и ще приключи точно на правилното място. Залепете другата страна на хартията. Сега запечатайте страните на подаръка. Сгънете надолу горния ръб на хартията и го закрепете с обикновена лента. Прокарайте пръсти по стърчащата хартия, за да направите ясни гънки. Огънете страната на хартията за подарък и я фиксирайте. По същия начин прегънете и залепете другата част на опаковката. Изравнете долния ръб, залепете върху него двойнозалепваща лента и го прикрепете към подаръка. По същия начин залепете противоположната страна на подаръка. Прокарайте пръсти по ръбовете на правоъгълника – така формата на опаковката ще бъде по-ясна.

ВИЖ ОЩЕ:  Как се лекува алкохолизъм? (Причини и Сипмтоми)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *