Как се крие номер на виваком

Как се крие номер на виваком?

Оценете статията: post

Вероятно повече от един път ви се е налагало да се обаждате със скрит номер от оператор на Виваком . Причините могат да бъдат много различни, като се започне от простия факт, че не искате получателят да има вашия номер и да може да го запази, за да се свърже с вас в бъдеще, като по този начин избягвате да го блокирате по -късно.

Скриването на телефонния ви номер на Виваком е наистина лесно , тъй като всички производители предлагат опцията да го направите от настройките на устройството. Но ако искате да се скриете само веднъж, можете да го направите и като просто наберете код преди въпросния телефонен номер. Ние обясняваме как.

Как да скрия номер на Виваком ?

За да се обадите със скрит номер, трябва да изпълните няколко прости стъпки и след като направите това, вашият номер винаги ще се показва скрит , така че когато се обадите, приемникът няма да може да идентифицира номера ви. Ако искате да обърнете процеса, всичко, което трябва да направите, е да следвате същия маршрут, който предлагаме по-долу, и в последната стъпка да активирате опцията „Покажи номера“.

По този начин, за да скриете номера си, трябва да отидете в приложението за телефон.

1.Отворете приложението от което извършвате разговори.

2.Кликнете върху трите точки, разположени вертикално в горния десен ъгъл. В случай, че използвате приложението за телефон на Google, отворете страничния панел.

3.Кликнете върху Настройки.

4.Кликнете върху „Още настройки“. Вместо това можете да намерите и опцията „Допълнителни настройки“.

5.Изберете „Скриване на номера“.

Ако вместо да промените общите настройки, за да скриете номера си за всички обаждания, искате да го направите само при конкретен повод , можете да използвате код в приложението за телефон, който ще ви позволи да скриете номера си за въпросното обаждане.

#31# – това е кодът за скриване на вашият номер
а когато искате да търсите някои даден абонат добавяте и номера. и получателят ще получи обаждането, но няма да знае кой е, докато не вдигне телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *