Как се излекувах от Паркинсон?

Оценете статията: post

Колко важно е за човек с диагноза Паркинсон (и семейството му) да намери най-ефективното лечение за болестта, сега ще ви разкажем как се излекувах от Паркинсон. Колко важно е да се забави тази „бомба“: да се предотврати унищожаването на умствените и двигателните способности, да се предотврати преждевременната смърт. Нека разберем: Може ли болестта на Паркинсон да се излекува? Какви съвременни лекарства и операции са доказани, за да облекчат състоянието и да премахнат тремора. Има ли изобщо алтернатива на медицинските интервенции. Представяме ви ТОП-3 от най-ефективните в момента методи за лечение на болестта на Паркинсон.

3-то място в класацията – ЛЕКАРСТВА

Имат ефект, но имат и много странични ефекти. Именно с лекарствата започват първите опити за излекуване на болестта или поне забавят прогресията на заболяването. Да, те не могат да бъдат приписани като нови методи за лечение на болестта на Паркинсон, но съдейки по обратната връзка от пациентите и техните лекари, някои нови хапчета на пазара наистина облекчават хода на болестта на Паркинсон и дори помагат за лечение на тремора. Ако беше възможно да се идентифицира заболяването в началния етап, лекарят предписва лекарства, които стимулират синтеза на допамин, за да се увеличи неговото количество. Тъй като разграждането на този невротрансмитер се случва и по време на паркинсонизъм, в рецептите се появяват лекарства, сходни по действие с антидепресантите.

ВИЖ ОЩЕ:  Как се става полицай?

2 -ро място в класацията – ХИРУРГИЧНА ИНТЕРВЕНЦИЯ

Радикален подход с трайно подобрение. Когато тялото „свикне“ с фармацевтичните продукти, а те престанат да действат, когато народните средства не се справят с болестта, на помощ идва инвазивен метод за лечение на болестта – НЕВРОХИРУРГИЧЕН. Всъщност след операцията интензивността на тремора е значително намалена, всъщност други моторни и клинични прояви на паркинсонизъм отпадат. Неврохирургията предлага два оперативни подхода:

  1. Стереотактично разрушаване. Целта на този метод е да унищожи някои групи клетки в подкорковите ядра.
  2. Високочестотна електрическа стимулация. Ефектът на електродите, които са имплантирани в мозъка, върху дълбоките мозъчни структури е много голям в случая. Стимулирането с високи честоти прекъсва патологичната верига на влияние.
ВИЖ ОЩЕ:  Как се играе покер?

1 -во място в класацията – ЛЕКА НЕВРОСТИМУЛАЦИЯ

Това е най-новият метод без наркотици, удостоен с Нобелова награда. Ако говорим за наистина усъвършенствани методи за борба с болестта на Паркинсон у дома, то това без съмнение са съвременни устройства VIZULON и NEURODOKTOR, чийто принцип се основава на най-новите открития в областта на мозъчната биохимия, нанотехнологиите и квантовата физика. След използването на такива устройства треперенето е по-малко забележимо, случва се по-рядко. Слюноотделянето намалява. Сънят се нормализира. Движенията стават по-уверени, амплитудата им се увеличава. Паметта се подобрява, забравата се проявява много по-рядко. Общата активност и доброто настроение заменят апатията и летаргията. При тях има абсолютно отсъствие на странични ефекти (за разлика от лекарствата). Няма продължителна рехабилитация или усложнения, както по време на неврохирургичната операция. Тялото ще започне да произвежда естествени неврохормони, които могат да спрат развитието на патологията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *