Как се зарежда ваучер на виваком от телефон

Как се зарежда ваучер на виваком от телефон?

Оценете статията: post

Като собственик на телефон на Vivacom, може да се наложи да заредите ваучер, за да продължите да използвате услугите на мобилния оператор. Независимо от това дали сте в движение, в офиса или у дома, зареждането на ваучер от телефона е лесно и удобно. В тази статия ще ви покажем как да заредите ваучер на Vivacom от телефон.

Какво е ваучер за Vivacom

Ваучерът на Vivacom е карта, която се използва за зареждане на баланса на мобилните услуги. Това е най-бързият и удобен начин да заредите телефона си, когато ви е нужен достъп до мобилни услуги, а не разполагате с абонаментен план. Ваучерът може да се закупи от магазините на Vivacom, онлайн магазина на Vivacom или от места, където се продават мобилни телефони.

Как да заредим ваучер на Vivacom от телефон

Зареждането на ваучер на Vivacom от телефон е лесно и удобно. Ето стъпките, които трябва да следвате:

Стъпка 1: Отворете приложението My Vivacom

За да заредите ваучер на Vivacom от телефон, първо трябва да отворите приложението My Vivacom на своя телефон. Ако не сте го инсталирали, можете да го изтеглите от Google Play Store за Android или от App Store за iPhone.

Стъпка 2: Изберете „Зареди сега“

След като сте влезли в приложението My Vivacom, изберете „Зареди сега“ от началната страница.

Стъпка 3: Изберете „Ваучер“

От страницата за зареждане изберете „Ваучер“ като начин на плащане.

Стъпка 4: Въведете кода на ваучера

Сега въведете кода на ваучера, който сте закупили от Vivacom или от друго място, където се продават мобилни телефони. Трябва да внимавате да въведете правилния код, за да може да бъде успешно зареден вашият телефон. Ако въведете грешен код, зареждането няма да бъде успешно. Проверете два пъти кода, преди да го потвърдите. Също така можете да използвате функцията за сканиране на баркод, за да въведете кода на ваучера по-лесно и по-бързо. След като въведете кода на ваучера, натиснете бутона „Потвърди“, за да завършите процеса на зареждане на ваучер на Vivacom от телефон.

Стъпка 5: Потвърдете зареждането

След като сте въвели кода на ваучера, ще видите съобщение за потвърждение на зареждането. Натиснете бутона за потвърждение, за да завършите процеса на зареждане на ваучер на Vivacom от телефон.

Стъпка 6: Проверете баланса на телефона си

След като сте заредили ваучера, проверете баланса на своя телефон, за да се уверите, че сумата е била успешно добавена към вашия акаунт. Можете да го направите чрез приложението My Vivacom или чрез набиране на *123# на телефона си.

Зареждането на ваучер на Vivacom от телефон е лесно и удобно. Следвайки гореспоменатите стъпки, можете да заредите ваучер на Vivacom от всяко място и по всяко време. Не забравяйте да проверите баланса на телефона си, за да се уверите, че ваучерът е бил успешно зареден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *