Как се държи един мъж когато харесва една жена

Как се държи един мъж когато харесва една жена?

Оценете статията: post

Отношенията между мъжете и жените не винаги са лесни, затова е добре да знаем как се държи един мъж, когато харесва една жена. Влюбил се, човек извършва нехарактерни за него действия, а поведението му се променя забележимо. Например, след като научи, че даденото момиче, което харесва, влиза в супермаркета след работа, той също ще отиде там, за да се сблъска, сякаш случайно с нея. Въпреки факта, че преди това този конкретен мъж никога не е пазарувал.

Влюбеният мъж става сантиментален, подарява романтични подаръци на любимата си, прави й приятни изненади. Желанието му да бъде възможно най-близо до момичето е много забележимо. Мъжът се опитва да я докосва по-често, да кръстосва погледи с нея, размяна на усмивки през деня. Ако не е сигурен в чувствата на момичето, той се оттегля, ходи мрачен и намусен. Но при най-малкия намек за взаимност настроението му се повдига, той започва да се шегува и много да се смее.

Очевидни признаци, че мъжът е влюбен – поведенческа психология

При среща с обекта на обожание, любовникът започва да се суети – той се чувства неловко и нервността му се увеличава; уверен преди това мъж в присъствието на любимата се губи, бърка се в думите, чувства объркване и несигурност; става по-сговорчив в общуването, опитва се да се покаже от най-добрата си страна, да изглежда по-силен, по-успешен, по-умен в нейните очи.  Влюбеният мъж започва да се грижи за себе си: да се бръсне по-често, да се облича по-добре, да следва думите в присъствието на любимата си.

Първите признаци на влюбване при мъжете

На първо място, очите му показват появата на силни чувства у мъжа към жената. Факт е, че ендорфините се освобождават в кръвта, сърдечната честота се увеличава и зениците се разширяват. Това прави погледа на човек дълбок, „бездънен”. Ако мъжът просто флиртува с момичето и не изпитва силни емоции, зениците му не се променят. Външният вид и психологията на поведението на влюбения мъж го издават много. Обикновено контактът с очите продължава не повече от няколко секунди. Ако мъжът държи погледа си върху лицето на момичето за повече от пет секунди, това показва неговото съчувствие. В същото време той не просто гледа, той наднича в очите на любимата си, когато й казва нещо, улавяйки реакцията й към думите му. Появата на интерес към едно момиче кара мъжа постоянно да мисли за нея. Той търси случайни срещи и когато се срещне с нея, се преструва, че това е изненада и за самия него. Той не пропуска възможност да започне разговор с обекта на своите желания. Влюбеният е предаден от очевидния си интерес към ежедневието на жената: има ли проблеми в работата, какво прави в свободното си време, как предпочита да се отпусне.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *