как се връзва вратовръзка

Как се връзва вратовръзка?

Оценете статията: post

Поне веднъж в живота си всеки мъж се сблъсква с такъв аксесоар като вратовръзка. Правилата на етикета задължават да придружават бизнес стила на облеклото с този елемент от гардероба. Можете лесно да намерите информация как се връзва вратовръзка в интернет. Инструкциите стъпка по стъпка ви дават всички знания, които трябва да знаете за моделите на обвързване. Трудността ще бъде само в едно – да се избере подходящия възел за избраната вратовръзка. В момента са известни повече от 80 възможни начина за завързване на възел.

Общи правила за това как се връзва вратовръзка

Оптимална схема на връзване е разработена за всяка версия на възела за връзване. Всички инструкции са различни помежду си. Но има правила за избор на аксесоар и основите на техниката на създаване, които трябва да се спазват, независимо от избраната опция.

  • Процесът на създаване на възел не трябва да се извършва в ръцете, а директно върху яката на ризата. Това е единственият начин да постигнете красива, равномерна форма.
  • Има формално правило за стил, регулиращо дължината на класическа вратовръзка. Краят на аксесоара трябва да бъде с 2 см по -дълъг от катарамата на колана на панталона.
  • Дължината на тесния край на вратовръзката трябва да бъде по -къса от широката в двоен размер.
  • Когато избирате сложен метод на възел, трябва да използвате аксесоар, изработен от фини тъкани.
  • Голям възел трябва да се използва върху риза с широко разположени ъгли.
  • Аксесоарът трябва да седи удобно на врата и да не блокира дишането ви.
  • Възелът трябва да изглежда естествено и да не е прекалено опънат.

Възелът за вратовръзка може да има проста или сложна форма в зависимост от модела на връзване. За бизнес срещи, официални събития е по -добре да изберете по -малко интересен вариант с леко оборудване. Този метод на обвързване няма да отвлече вниманието на събеседниците и лаконично ще се впише в бизнес имиджа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *