Как да се изчистим от магия

Как да се изчистим от магия?

Оценете статията: post

Поради факта, че всеки може да бъде под влияние на зло око или магия е необходимо да се разбере как да защитите себе си, семейството и приятелите си.

Как да се изчистим от магия и негативната енергия в дома си

Лукът има способността да абсорбира отрицателната енергия. За да направите това, трябва да почистите главите, разрязани наполовина и разпределени в ъглите на пода на къщата за 1 нощ. През нощта лукът трябва да поеме целия негатив.

За да се освободи най -накрая пространството от тъмните сили, на сутринта лукът трябва да се изгори или зарови в земята. Не го докосвайте с голи ръце, за да не поемете негатива, който е концентриран за една нощ.

Ритуал с яйца

Този обред се използва за почистване на мястото за спане:

  1. Изплакнете яйцето обилно с вода, подсушете с кърпа (за предпочитане бяла).
  2. На черупката напишете името на лицето, което трябва да бъде защитено.
  3. Поставете яйцето до леглото, така че да се намира недалеч от главата на спящия, но да не пречи на ежедневните дейности, защото яйцето трябва да лежи така 7 дни и нощи. През този период е забранено да го докосвате.
  4. На осмия ден изплакнете съдържанието на яйцето в течаща вода, за предпочитане в реката, но също така е подходящо промиването в тоалетната. Черупката се изхвърля на голямо разстояние от къщата.

Има амулети и талисмани, които предпазват собствениците си от черна магия. Най-често срещаните са кръстосани, петолъчни и шестолъчни звезди.

Амулети за защита от магия могат да бъдат направени самостоятелно или закупени от професионални заклинатели.

Ако човек почувства негативно въздействие върху себе си, той трябва незабавно да вземе мерки за противодействие. Фокусирането върху действията ви и абсолютната вяра, че всичко ще се получи, е важно.

Глинените саксийни растения играят специална роля в защитата на дома, тъй като се смята, че глиненият съд може да защити собственика сам. За да се постигне синергичен ефект, се препоръчва да се засадят папрат, невен, лилия или хвойна.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *