Как да върнем тръпката с партньора си?

Оценете статията: post

Няма нищо по-разочароващо от установяването, че тръпката в леглото с партньора ви е изгубена. Емоционалната връзка между двама души е от съществено значение, но не трябва да забравяме, че сексът е също много важна част. Ако чувствате, че правите вече всичко по задължение между чаршафите и не изпитвате желаното то удоволствие, то трябва да направите нещо ново. Един от вариантите да възстановите искрата,  е използването на секс играчки може да е доста полезно.

Не бива да се притеснявате. Почти всяка двойка, която е заедно от дълго време изпада в такива моменти. Експериментирането в секса е от съществено значение за поддържане на огъня и интереса в отношението ви с партньора ви. Когато пробвате нови неща и разнообразявате сексуалния си живот, то става по-вълнуващо и по-удовлетворяващо за вас двамата. Секс играчките могат да бъдат идеални за преодоляване на рутината и да запали отново искрата между вас под чаршафите.

Тайната на хубавия секс не е само в умението да задоволите физически нуждите на партньора си, а също и в подобряване на емоционалната връзка и дори доверието помежду ви. Секс играчките могат да помогнат и в двата аспекта. Като ги използвате заедно, можете да се научите да комуникирате открито за своите желания и граници, което означава, че сексът ви става по-горещ и задоволителен.

На пазара има безброй видове секс играчки за всякакъв вкус и предпочитание. Ето някои от най-популярните, които ще откриете във всеки секс шоп:

1. Вибратори – класическите вибратори са изключително стимулиращи. Можете да ги използвате както външно, така и вътрешно. Препоръчваме обаче да го обсъдите го с партньора си, преди да закупите вибратор, за да не влошите ситуацията.

2. Дилдо – това е аналог на мъжкия член и е перфектен не само за соло изпълнения . Можете да го използвате за пенис докосване, вагинална или анална стимулация.

3. Комплекти от играчки – ако искате да пробвате няколко различни неща, то потърсете в избрания секс шоп т.нар. комплекти. Те съдържат различни видове секс играчки, които се допълват една друга и неминуемо ще внесат желаното разнообразие.

4. Камшик – идеален за хора, които обичат садо-мазо игри. Можете да го използвате за свързване или за игри с контрол над партньора си.

5. Анални сексиграчки – ако сте любопитни и интригувани от аналния секс, можете да изпробвате анални играчки. Започнете с по-малки размери и напредвайте постепенно. Бъдете внимателни, когато използвате подобен тип секс играчки.

Несъмнено, използването на секс играчки може да бъде вълнуващо за вас и партньора ви. Много хора имат предразсъдъци към тях, но тайно искат да опитат. Не се притеснявайте, че използването им ще ви превърне в някакъв болен мозък или секс маниак. Това не е изкривяване, а полезен начин за разнообразие и забавление за една двойка. Важно е обаче да се спазват граници и да се комуникира открито и често с партньора си за предпочитанията и желанията на всяка страна.

Не забравяйте, че не всички секс играчки са подходящи за всеки. Неуместните секс играчки, които нарушават границите на партньора ви или не отговарят на вашите интимни желания, трябва да бъдат избягвани. Затова е добре да обсъдите „вкарването“ им между чаршафите, за да избегнете евентуален конфликт с партньора си.

Помислете какво би ви харесало и бъдете отворени към новото. Запомнете, че насладата от използването на секс играчки трябва да бъде взаимна, а не само за единия партньор!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *