Къде да гледаме Есента на демона Епизод 1?

Оценете статията: post

Да правиш втори сезон на супер успешен сериал е нож с две остриета. Най-скорошният пример е „Истински детектив“ на Мах, който вдигна летвата толкова високо с първия сезон, че следващите три не успяха да я надскочат въпреки всички усилия на сценаристи, режисьори и екип.

Също така криминален и също така успешен беше „Дяволското гърло“ – сериалът на Nova, който през 2019 г. ни пренесе в Родопите, където странно и почти ритуално убийство повлича след себе си серия събития, свързани с имигрантската вълна, миналото на региона и цената на семейството.

Запомнихме го както със задъханото темпо, което не ни остави да скучаем в продължение на 12 епизода, така и с чудесния тандем на Теодора Духовника и Владимир Карамазов в ролята на двамата разследващи Мия Язова и Филип Чанов, но и с брилянтното заснемане на магическата атмосфера на Родопите.

По всичко личи, че всички тези съставки ще са налични и във втория сезон на „Дяволското гърло“, който носи името „Есента на демона“. Изминали са пет години от събития в първи сезон, а много неща в животите на Мия и Филип са се променили. Тя вече не е действащ кадър на ДАНС, а той работи като охранител и има проблем с алкохола.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *